Vols menjar a Terrablava? Truca'ns! 934 126 372
ca es en

TOP BATUTS REFRESCANTS I NUTRITIUS PER L’ESTIU

Amb la calor de l’estiu el que més ve de gust són begudes fresques i saboroses, i què millor que uns rics batuts ben nutritius? Aquests a més d’ajudar-nos a combatre la set i la calor, ens aporten nutrients per al nostre organisme. Avui us presentem la llista definitiva de les sis receptes de batuts top per realitzar a casa, ideals per a l’estiu.
L’única cosa que necessitaràs és una batedora i en cinc minuts tindràs un deliciós batut per prendre!

1. Batut porpra de remolatxa
Aquest batut que ens aporta Soy como como HIPERVINCULO A la PÀGINA és molt bo per al nostre cos. Conté grans quantitats de fibra, és molt ric en ferro i ens aporta vitamina C, amb la qual cosa ens ajuda a l’absorció de ferro. A més també pot actuar com antiinflamatori. Ja veus, tot avantatges!
Ingredients:
– 250 ml aigua
– 1 remolatxa
– 1 taronja
– 1 aranja

Elaboració: Pelar l’aranja, la taronja i la remolatxa (TIP: Deixar a part la part blanca en els dos primers casos). A continuació, incorporar en la batedora tots els ingredients i triturar fins que aquests quedin ben integrats i el batut ben fet, al gust.

alex-loup-397220-unsplash

2. Batut verd desintoxicant
Pels que busquen perdre pes, Danza de fogones ens aporta un batut per ajudar-nos amb el repte. Amb l’estiu i a les vacances tendim a menjar de més, aquest batut ens ofereix una solució per controlar aquests menjars de més.
Ingredients:
– 1 tassa d’espinacs (30 g)
– 2 tasses de pinya (330 g)
– 1 poma vermella
– 1 llimona
– 1 tassa d’aigua o llet vegetal (250 ml)

Elaboració: Pelar la llimona i incorporar en la batedora tots els ingredients i triturar fins que aquests quedin ben integrats i el batut ben fet, al gust.

blur-close-up-container-868511

3. Batut anti constipat
En l’estiu, són molts els que malgrat la calor, es constipen a causa dels grans canvis de temperatura. Gràcies a aquest batut de Danza de fogones podràs prevenir un refredat i a més gaudir d’un sabor ben bo!
Ingredients:
– 2 tasses de suc de taronja (500 ml)
– 2 mandarines
– 2 kiwis
– 12 dàtils
– 1/2 cullareta de canyella en pols

Elaboració: Pelar les fruites i incorporar en la batedora tots els ingredients i triturar fins que aquests quedin ben integrats i el batut ben fet, al gust.

Batido-anti-resfriado-danzadefogones.com-2

4. El clàssic batut de maduixa i plàtan
Aquest batut és molt simple, i el seu sabor fa que tant adults com a nens ho gaudeixin. A més, és molt hidratant, saciant i aporta potassi al cos, per estar més actius i amb més energia.
Ingredients:
– 1 plàtan madur
– 5 maduixes madures
– 1 got de llet (aproximadament 200ml)
– sucre o edulcorant al gust

Elaboració: pelar i trossejar les maduixes i el plàtan. A continuació, incorporar tots els ingredients en la batedora i triturar fins que aquests quedin ben integrats. Si el batut està molt dens, es pot afegir més llet.

PUNTO 4

5. Batut tropical de pinya i mango
Aquest saborós batut d’Estoy hecho un cocinillas et traslladarà al mateix carib. Ideal per prendre a la platja o piscina!
Ingredients:
– 1 iogurt natural
– 1 got de llet o beguda vegetal
– 150 g de pinya
– 150 g de mango
– 1 cullerada de sucre, mel o estèvia (opcional)

Elaboració: pelar i trossejar la pinya i el mango. A continuació, incorporar tots els ingredients en la batedora i triturar fins que aquests quedin ben integrats i el batut ben fet, al gust.

smoothie-de-mango-y-piña

6. Batut de meló
Peque recetas ens porta un batut deliciós de meló, molt fàcil de preparar i molt saciant. Sense oblidar-nos també dels beneficis que ens aporta al nostre cos. El meló conté grans quantitats de potassi, és diürètic i, per si no fos poc, prevé l’envelliment i és bo per les dietes!
Ingredients:
– 1 meló
– 1 iogurt natural
– 1/2 got de llet semidesnatada o llet de soia
– Opcional: una miqueta de mel

Elaboració: pelar i trossejar el meló. A continuació, incorporar tots els ingredients en la batedora i triturar fins que aquests quedin ben integrats i el batut ben fet, al gust.

melon_smoothie_2700_b

Finalment, uns tips per gaudir millor dels batuts:
Guardar, a més dels sucs o líquids (aigua o llet), la fruita trossejada en el congelador o nevera, perquè el batut quedi més fresc.
Consumir el batut immediatament després de realitzar-ho per gaudir millor del sabor i nutrients.

Un altre consell, la fruita fresca és el millor postre sempre, sigui en batut o una peça. Per això en nostre buffet lliure de Barcelona disposem de fruita variada per acabar el teu menjar en Terrablava!

Antes de que empieces a navegar por la Web nos gustaría informarte que utilizamos cookies con diferentes finalidades en la Web www.terrablava.es, de tal forma que puedas decidir si quieres que las mismas se instalen en tu equipo o no.

En caso de continuar navegando en www.terrablava.es, TERRABLAVA deducirá que aceptas la instalación de las cookies, otorgándonos el consentimiento para poder instalarlas en tu equipo. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies