Vols menjar a Terrablava? Truca'ns! 934 126 372
ca es en

Clau de L’Èxit

Per què cada dia més persones coneixen Terrablava?

Per la varietat: el gran assortiment d’opcions preparades o soles et permet fer les teves pròpies receptes i combinar els aliments com tu vulguis i cada dia d’una manera diferent!

L’extraordinària relació qualitat preu: T’oferim una alimentació sana i equilibrada, amb ingredients comprats amb exigència, cuinada al moment i a un preu d’avui dia.

Servei àgil i de confiansa: El nostre equip està sempre pendent dels nostres clients. A més de menjar bé, volem donar-te el millor tracte. Et pots servir tu o demanar-nos el que et calgui, que et servirem en un tres i no res!

Higiene i control: Tenim cura constant de la higiene dels espais, tant a les barres on et pots servir, com al menjador, la cuina i a totes les dependències del restaurant.

Tothom hi menja bé: Perquè sabem que cadascú té les seves necessitats, a Terrablava sempre les podràs satisfer: tant si ets celíac o tens alguna al·lèrgia o intolerància, com si estàs fent dieta o necessites que et preparem una papilla pel teu bebè: estem preparats per a l’eventualitat… i encantats d’ajudar-te!